CONTOH GEGURITAN ANAK TK (video)



Kuto Purworejo
Makmur lan sugih kabudayan
Tari dolalak iku contone
Jatimalang panggonan wisatane
Kue klopo, geblek , lorot iku jajanane


manggis lan duren iku wowohane
opo maneh gethuke purworejo
kan wis kondang karo konco saduyo
ayo konco podo dolanan neng Purworejo


Artikel Terkait

kata bijak

TAS, SEPATU, BAJU, DISTRO BANDUNG

alt/text gambar

TAS, SEPATU, BAJU, DISTRO BANDUNG

alt/text gambar

pesan hari ini